fbpx

our job, your career

σχεδίασε το μέλλον σου με την καθοδήγηση των ειδικών

your team

employ edu

σύμβουλοι εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας

Μαζί θα ανακαλύψουμε τις καλύτερες επιλογές για το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σου μέλλον

Η επιστημονική μας ομάδα, υπό την ακαδημαϊκή εποπτεία και διεύθυνση του Δρ Ταουσάνη Χρήστου, αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας την πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία της, προκειμένου να προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Δια Βίου Μάθησης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Με τη συνδρομή εξειδικευμένων επιστημόνων και καταξιωμένων ακαδημαϊκών, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε κάθε νέο άνθρωπο να σχεδιάσει ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον και να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες του!

Σκοπός μας είναι να βρούμε το πρόγραμμα, σπουδών, την εξειδίκευση και τις περιζήτητες δεξιότητες που ταιριάζουν με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα σας και τις μελλοντικές τάσεις.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες, τα επιμορφωτικά προγράμματα και τις γνώσεις που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

DREAM BIG

Εάν ενδιαφέρεστε για:

• Προπτυχιακές / μεταπτυχιακές σπουδές
• Τη κατάλληλη θέση στην αγορά εργασίας
• Τις καλύτερες επιμορφώσεις στο κλάδο σας

Σε εμάς θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών που ξεκινά από την ατομική συμβουλευτική, συνεχίζεται με εξειδικευμένα λογισμικά & εκδόσεις και περιλαμβάνει επιμορφωτικές δράσεις και προγράμματα, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη στους ακόλουθους τομείς:

et|icon_check_alt2|R

Επαγγελματικός Προσανατολισμός Μαθητών και Φοιτητών

et|icon_check_alt2|R

Συμβουλευτική Καριέρας Ανέργων και Νεοεισερχόμενων στην Αγορά Εργασίας

et|icon_check_alt2|R

Δια Βίου Μάθηση Εκπαιδευτικών-Επιστημόνων-Επαγγελματιών

someone you trust

pioneer

Δρ Χρήστος

Ταουσάνης

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας | Επιστημονικός Διευθυντής

Ο Δρ Χρήστος Ταουσάνης πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ, έχοντας εκπονήσει τη διδακτορική του διατριβή στο θεματικό πεδίο της συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού. Από τα φοιτητικά του χρόνια, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με επιτυχία στους κλάδους του educational & tourism management και εν συνεχεία εργάστηκε για αρκετά έτη στον ιδιωτικό τομέα σε εκπαιδευτικούς φορείς.

Συνεχίζοντας την καριέρα του, στο δημόσιο τομέα, διετέλεσε, επί τετραετία, Διευθυντής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στη Δημοτική Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης και Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου ανέπτυξε και επέβλεψε πρωτοποριακά προγράμματα ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης αλλά και παιδαγωγικής και συμβουλευτικής υποστήριξης. Από τη θέση αυτή αποχώρησε οικειοθελώς για να συνιδρύσει την πρώτη εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας στην Ελλάδα, την εταιρεία EMPLOY.

Η Employ, καινοτομώντας, σύνδεσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα εταιρικό σχήμα τρεις πολύ σημαντικούς άξονες της εκπαίδευσης και της απασχόλησης: τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τη δια βίου μάθηση και τη συμβουλευτική καριέρας. Ως αποτέλεσμα, αναπτύχθηκε ταχύτατα σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και παρουσία σε περισσότερες από 50 πόλεις ανά την επικράτεια μέχρι και τον Απρίλιο του 2020.

Στη συνέχεια, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του και μετεξελίσσοντας την προγενέστερη τεχνογνωσία, ίδρυσε την υπάρχουσα εκπαιδευτική δομή, την EMPLOY EDU ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ.

Σήμερα, παράλληλα με τη διεύθυνση της εταιρείας, ασκεί το επάγγελμα του συμβούλου σταδιοδρομίας, συντονίζοντας και τα επιστημονικά & ακαδημαϊκά της projects. Είναι από τα πρώτα πιστοποιημένα στελέχη στην Ελλάδα που έχει ενταχθεί στο ανώτερο Μητρώο Στελεχών Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού Επιπέδου Α1 του ΕΟΠΠΕΠ, στέλεχος επίσης Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και της International Association for Educational and Vocational Guidance (I.A.E.V.G.). Παράλληλα, έχει πολυπληθείς δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, πανελλήνια και διεθνή συνέδρια ενώ ως προσκεκλημένος ομιλητής και επιμορφωτής έχει επιτύχει τον εντυπωσιακό αριθμό των 5.000 ωρών επιμορφώσεων & διαλέξεων και ως λειτουργός συμβουλευτικής έχει βοηθήσει εξατομικευμένα σχεδόν 4.500 νέους και στελέχη σε θέματα σπουδών & σταδιοδρομίας.

Δεκάδες άρθρα και έρευνες του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα και διαδικτυακά Μ.Μ.Ε., αρθρογραφεί συστηματικά για θέματα παιδείας σε διάφορες εφημερίδες (ΕΘΝΟΣ, ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ κ.ά.), έχει παραχωρήσει πλήθος συνεντεύξεων σε τηλεοπτικούς σταθμούς για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής καριέρας ενώ κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής του διαδρομής μόνο για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής καριέρας, έχει δώσει περισσότερες από 800 διαλέξεις σε ολόκληρη την Ελλάδα τις οποίες έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 70.000 μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Παράλληλα, έχει συγγράψει τους οδηγούς σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ που διατίθενται από τις εκδόσεις Πατάκη, καθώς και το εξειδικευμένο βιβλίο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ που επίσης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Τέλος, συμμετείχε στο πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και διδάσκων στο e-learning του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς αλλά και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα

  ή εναλλακτικά μέσω των εξής τρόπων
  et|icon_phone|

  Θεσσαλονικη

  231 231 5181

  et|icon_phone|

  ΑΘΗΝΑ

  210 220 2677

  et|icon_phone|

  ΚΙΝΗΤΟ

  6948 720 920

  et|icon_mail|

  EMAIL

  info@employ.edu.gr

  be informed